Ajankohtaista / Avautunut kaasumarkkina ja biokaasusertifikaattijärjestelmä

Avautunut kaasumarkkina ja biokaasusertifikaattijärjestelmä

Avautunut kaasumarkkina vaikuttaa biokaasusertifikaattijärjestelmän toimintaan. Päivitämme biokaasusertifikaattijärjestelmän säännöt vuoden 2020 alkupuolella. Gasgrid Finland toimii järjestelmän ylläpitäjänä.

Lue lisää linkistä: https://kaasumarkkina.fi/avautuva-kaasumarkkina-ja-biokaasusertifikaattijarjestelma/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria