Ajankohtaista / Helsingin Maunulassa kaadetaan puita kaasuputken rakentamisen takia

Helsingin Maunulassa kaadetaan puita kaasuputken rakentamisen takia

Tammikuun aikana Maunulanpuistosta kaadetaan noin parikymmentä puuta, jotta uusi maakaasuputki voidaan rakentaa. Puut kaadetaan Maunulan uurnalehdon itäpuolella Pirkkolantien läheisyydessä. Kaasuputken rakennustyöt liittyvät Raide Jokerin pikaraitiotien rakentamiseen sekä uuteen asuinrakentamiseen, jota on suunniteltu Pirkkolantien ja Pirjontien varteen. Helsingin kaupunki vastaa puiden kaadosta ja on tilannut kaasuputken siirtotyöt Gasgrid Finland Oy:ltä. Kaasuputken rakennustyöt valmistuvat syksyllä 2020.

Lue lisää: Helsingin kaupungin tiedotteesta >

Lisätiedot:
Marko Ikävalko
Asset manager, Operational supervisor transmission pipeline, Gasgrid Finland Oy
+358 (0)40 529 0511, marko.ikavalko(at)gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tehtävänämme on varmistaa turvallinen, kustannustehokas ja luotettava kaasunsiirto asiakkaillemme ja yhteiskunnalle. Kehitämme aktiivisesti infrastruktuuriamme, palveluitamme ja kaasumarkkinaa edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energiajärjestelmää.
Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria