Ajankohtaista / Tammikuun tiedot Imatran ja Balticconnectorin pisteistä julkaistu

Tammikuun tiedot Imatran ja Balticconnectorin pisteistä julkaistu

Gasgrid Finland on julkaissut Imatran ja Balticconnectorin pisteiden tiedot tammikuulta 2020. Tiedot sisältävät päivätason datan nominaatioista, kapasiteeteista, fyysisistä kaasuvirroista sekä lämpöarvoista.

Imatran tiedot >

Balticconnectorin tiedot >

Gasgrid Finland on parhaillaan rakentamassa yhteyttä “Kaasun siirtoverkonhaltijoiden eurooppalaisen verkoston” (ENTSOG) läpinäkyvyysalustalle transparency.entsog.eu, johon Imatran ja Balticconnectorin tiedot päivitetään.

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria