Ajankohtaista / Gasgrid Finlandin kaasumarkkinainfo Finlandia-talolla 12.2.2020

Gasgrid Finlandin kaasumarkkinainfo Finlandia-talolla 12.2.2020

Gasgrid Finland järjestää asiakkailleen ja sidosryhmilleen infotilaisuuden kaasumarkkinan avautumisen jälkeisistä kokemuksista keskiviikkona Finlandia-talolla Helsingissä. Tilaisuutta voi seurata myös verkossa.

Suomen putkikaasumarkkina avattiin kilpailulle 1.1.2020. Kaasun siirtoverkkoyhtiö Gasgrid Finland on kutsunut asiakkaansa ja sidosryhmänsä Finlandia-talolla järjestettävään tilaisuuteen, jossa jaetaan kokemuksia avautuneesta markkinasta ja luodataan kaasumarkkinan tulevaisuutta. Gasgrid Finlandin edustajien lisäksi tilaisuudessa käyttävät puheenvuoroja kaasupörssipalvelut Suomen kaasumarkkinalle tarjoava GET Baltic, markkinaa valvova Energiavirasto sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

”Kaasumarkkinan avautuminen oli merkittävä käännekohta suomalaisessa energiakentässä ja voimme ilolla todeta, että siirtymä avoimeen kilpailuun on onnistunut hyvin. Katseemme on vahvasti tulevaisuudessa ja kehitämme aktiivisesti palvelujamme ja olemassa olevaa infrastruktuuriamme edistämään hiilineutraalia energiajärjestelmää. Avoin vuoropuhelu markkinaosapuolten ja viranomaisten kanssa on tässäkin suhteessa ensiarvoisen tärkeää”, kuvaa Gasgrid Finlandin toimitusjohtaja Olli Sipilä.

Tapahtumaa voi seurata suorana lähetyksenä klo 12–16 osoitteessa https://www.mediaserver.fi/live/gasgrid ja Twitterissä #gasgridinfo. Esitykset tulevat jälkikäteen nähtäville Gasgrid Finlandin verkkosivuille.

Lisätietoja:

Olli Sipilä, toimitusjohtaja, Gasgrid Finland Oy, p. +358 40 589 4686, olli.sipila@gasgrid.fi.

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tehtävänämme on varmistaa turvallinen, kustannustehokas ja luotettava kaasunsiirto asiakkaillemme ja yhteiskunnalle. Kehitämme aktiivisesti infrastruktuuriamme, palveluitamme ja kaasumarkkinaa edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energiajärjestelmää.

Lue lisää: www.gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria