Ajankohtaista / Gasgrid on julkaissut turvallisuuden verkkokurssit

Gasgrid on julkaissut turvallisuuden verkkokurssit

Tervetuloa suorittamaan Gasgridin turvallisuuden verkkokurssi! Kurssista saat kattavaa tietoa yhtiöstä, kaasuista sekä niiden kanssa turvallisesta työskentelystä.

Gasgrid Finland Oy toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Huolehdimme yhteiskunnan maa- ja biokaasun häiriöttömästä siirrosta. Gasgridin tavoitteina on nolla onnettomuutta, tapaturmaa, toimituskatkoa ja ympäristöhäiriötä. Pyrimme jokapäiväisessä työssämme varmistamaan turvallisen työskentelyn maa- ja biokaasun siirrossa ja huolehtimaan siitä, että jokainen pääsee terveenä kotiin työpäivän jälkeen. Huolehdimme henkilöstömme lisäksi myös kaasun siirtoputkiston infran parissa  työskentelevien toimittajiemme turvallisuudesta.

Kaikkien Gasgridin infran parissa työskentelevien yhteistyökumppaneiden on suoritettava turvallisuuden verkkokurssi, joka on voimassa vuoden kurssin suoritushetkestä. Olemme julkaisseet verkkokurssit suomeksi ja englanniksi verkkosivuillamme.

”Tehtävämme on varmistaa turvallinen ja häiriötön kaasunsiirto. Huolehdimme siitä, että kaikilla asianosaisilla on ajantasainen tieto ja osaaminen toimia turvallisesti inframme parissa ja sen läheisyydessä. Verkkokurssit ovat tehokas tapa ylläpitää turvallisia toimintatapojamme”, toteaa Gasgrid Finlandin toimitusjohtaja Olli Sipilä.

Kurssilla tutustut yhtiöön, vastuullisuuteen, kaasuihin sekä opit Gasgridillä käytettävät turvavarusteet oheisen kuvan mukaisesti. Kurssin suorittaminen kestää noin 30 minuuttia ja se sisältää useita oppimista tukevia tehtäviä. Lisää Gasgridin turvallisuusperiaatteista voit lukea verkkosivuilta www.gasgrid.fi/kaasuverkosto/turvallisuus, josta löydät myös linkin verkkokurssille.

Jos haluat lisätietoa turvallisuuskurssista, ota yhteyttä Minna Toloseen +358 50 598 9148, minna.tolonen@gasgrid.fi

Lisätietoja:

Olli Sipilä, toimitusjohtaja, Gasgrid Finland Oy, p. +358 40 589 4686, olli.sipila@gasgrid.fi.

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tehtävänämme on varmistaa turvallinen, kustannustehokas ja luotettava kaasunsiirto asiakkaillemme ja yhteiskunnalle. Kehitämme aktiivisesti infrastruktuuriamme, palveluitamme ja kaasumarkkinaa edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energiajärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria