Ajankohtaista / Gasgrid Finland on julkaissut Imatran ja Balticconnectorin pisteiden tiedot huhtikuulta 2020

Gasgrid Finland on julkaissut Imatran ja Balticconnectorin pisteiden tiedot huhtikuulta 2020

Läpinäkyvyystiedot sisältävät päivätason datan nominaatioista, kapasiteeteista, fyysisistä kaasuvirroista sekä lämpöarvoista. 

Imatran tiedot >

Balticconnectorin tiedot >

Tietojen julkaiseminen ENTSOG:n läpinäkyvyysalustalla on tarkoitus tehdä ensi viikon loppuun mennessä, jolloin pistekohtaiset tiedot löytyvät täältä: https://transparency.entsog.eu/.

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tehtävänämme on varmistaa turvallinen, kustannustehokas ja luotettava kaasunsiirto asiakkaillemme ja yhteiskunnalle.  Kehitämme aktiivisesti infrastruktuuriamme, palveluitamme ja kaasumarkkinaa edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energiajärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria