Ajankohtaista / Läpinäkyvyystiedot Balticconnectorin ja Imatran pisteistä julkaistu ENTSOG:n läpinäkyvyysalustalla

Läpinäkyvyystiedot Balticconnectorin ja Imatran pisteistä julkaistu ENTSOG:n läpinäkyvyysalustalla

Gasgrid Finland on käynnistänyt läpinäkyvyystietojen julkaisemisen Balticconnectorin ja Imatran pisteistä ENTSOG:n (European Network of Transmission System Operators for Gas) läpinäkyvyysalustalla, joka tarjoaa teknisiä ja kaupallisia tietoja kaasunsiirtojärjestelmästä. Läpinäkyvyysalustalta löytyy ajantasaiset tiedot nominaatioista, kapasiteeteista, lämpöarvoista sekä fyysisistä virtausmääristä. Alustalta löytyy myös historiatiedot vuoden alusta alkaen.

Pääset tutustaan läpinäkyvyystietoihin täältä: https://transparency.entsog.eu/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tehtävänämme on varmistaa turvallinen, kustannustehokas ja luotettava kaasunsiirto asiakkaillemme ja yhteiskunnalle.  Kehitämme aktiivisesti infrastruktuuriamme, palveluitamme ja kaasumarkkinaa edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energiajärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Tämä on vikabannerin testi