Ajankohtaista / Maakaasuputken siirtotyöt alkavat Vantaan Myyrmäessä

Maakaasuputken siirtotyöt alkavat Vantaan Myyrmäessä

Vantaan Myyrmäessä sijaitsevan Raappavuorentien varteen kaavoitetun päiväkodin rakentamisen takia Vantaan kaupunki on tilannut Gasgrid Finland Oy:ltä maakaasuputken siirron. Putkimuutoksen pituus on n. 350 metriä.

Gasgrid Finland Oy toimii rakennuttajana ja pääurakoitsijaksi on valittu Maanrakennusliike E.M. Pekkinen Oy.

Työ alkaa toukokuussa 2020 ja valmistuu marraskuussa 2020. Rakennustöiden valmistuttua alue ennallistetaan. Asuinkortteleita lähimpänä olevalle puolelle istutetaan puuntaimia ja tien viereen kylvetään kukkaniittyä.

Lisätietoja:
Marko Ikävalko, Asset manager, Operational supervisor transmission pipeline, p.+358 40 529 0511, marko.ikavalko@gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tehtävänämme on varmistaa turvallinen, kustannustehokas ja luotettava kaasunsiirto asiakkaillemme ja yhteiskunnalle. Kehitämme aktiivisesti infrastruktuuriamme, palveluitamme ja kaasumarkkinaa edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energiajärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria