Ajankohtaista / Meluhaittoja Vantaalla maakaasuputkiston tyhjennyksessä 27.5.2020

Meluhaittoja Vantaalla maakaasuputkiston tyhjennyksessä 27.5.2020

Gasgrid Finland siirtää Helsingin kaupungin tilauksesta maakaasun siirtoputkea Jakomäessä. Työhön liittyvästä maakaasuputken tyhjennyksestä aiheutuu melua Vantaan Västerkullan venttiiliaseman ympäristössä keskiviikkona 27.5.2020.

Melupaikan osoite on Vartiotie 4 C, eli kartalla oleva Västerkullan venttiiliasema. Paikalla tehtävistä töistä aiheutuu melua n. 15 minuutin ajan klo 07–08 ja 19–22 välisenä aikana. Melu johtuu maakaasuputken ulospuhalluksesta, puhdistuksesta ja paineistuksesta. Työt aiheuttavat lyhytaikaista melua noin 300 metrin päähän venttiiliasemasta.

Alueella olevien lenkkipolkujen kulku katkaistaan lyhytaikaisesti ennen melutoimenpiteen suorittamista. Alueella voi esiintyä myös maakaasun hajua, mikä ei ole vaarallista. Kaasuputken tyhjennyksestä ei aiheudu muuta haittaa tai vaaraa alueen asukkaille.

Pahoittelemme muutostöistä aiheutuvaa melua.

Lisätietoja: Joonas Peltola, liitostyöt, Viafin GAS Oy, puh. 040 62 08 800, joonas.peltola@viafingas.com

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tehtävänämme on varmistaa turvallinen, kustannustehokas ja luotettava kaasunsiirto asiakkaillemme ja yhteiskunnalle.  Kehitämme aktiivisesti infrastruktuuriamme, palveluitamme ja kaasumarkkinaa edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energiajärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria