Ajankohtaista / Energiavirasto järjestää kuulemisen tasehallinnan ehtojen muuttamisesta

Energiavirasto järjestää kuulemisen tasehallinnan ehtojen muuttamisesta

Gasgrid Finland on toimittanut Energiavirastolle uudet tasehallinnan ehdot vahvistettavaksi. Osana vahvistusprosessia Energiavirasto on käynnistänyt kuulemisen.

Lausunnot on toimitettava viimeistään 23.6.2020 sähköpostilla osoitteeseen: kirjaamo@energiavirasto.fi (kopio buket.yuksel@energiavirasto.fi).

Lisätietoja kuulemisesta sekä kuultavana olevan tasehallinnan ehtodokumentin löydät täältä: Energiavirasto.fi – Kuuleminen Gasgrid Finland Oy:n ehdotuksesta muuttaa tasehallinnan ehtoja.

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tehtävänämme on varmistaa turvallinen, kustannustehokas ja luotettava kaasunsiirto asiakkaillemme ja yhteiskunnalle.  Kehitämme aktiivisesti infrastruktuuriamme, palveluitamme ja kaasumarkkinaa edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energiajärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria