Ajankohtaista / Gasgrid Finland on julkaissut vastineen tariffimetodologiaa koskevan määräajoin järjestettävän kuulemisen lausuntoihin

Gasgrid Finland on julkaissut vastineen tariffimetodologiaa koskevan määräajoin järjestettävän kuulemisen lausuntoihin

Gasgrid Finland kiittää saamistaan lausunnoista koskien määräajoin järjestettävää kuulemista tariffimetodologiasta. Vastaanottamamme lausunnot puolsivat ehdotettua tariffimetodologiaa, postimerkki-viitehintamenetelmää, sovellettavaksi vuonna 2021. Kuulemisen käynnistymisen yhteydessä kuulemisasiakirja lähetettiin Energiavirastolle sekä Energia-alan sääntelyviranomaisten yhteistyövirastolle (Agency for the Cooperation of Energy Regulators, ACER). ACER julkaisee ja lähettää omat päätelmänsä kuulemisasiakirjan sisällöstä englannin kielellä 1.8. mennessä. Energiavirasto julkaisee 1.10. mennessä perustellun päätöksensä Suomessa sovellettavasta tariffimetodologiasta.

Voit lukea vastineen sekä vastaanotetut julkiset lausunnot täältä.

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tehtävänämme on varmistaa turvallinen, kustannustehokas ja luotettava kaasunsiirto asiakkaillemme ja yhteiskunnalle.  Kehitämme aktiivisesti infrastruktuuriamme, palveluitamme ja kaasumarkkinaa edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energiajärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria