Ajankohtaista / Gasgridin toimitusjohtaja Olli Sipilä ENTSOG:n hallituksen jäseneksi

Gasgridin toimitusjohtaja Olli Sipilä ENTSOG:n hallituksen jäseneksi

Gasgridin toimitusjohtaja Olli Sipilä on valittu European Network of Transmission System Operators for Gas (ENTSOG) -yhdistyksen hallituksen jäseneksi.

ENTSOG tavoitteena on organisoida ja tukea Euroopan sisäisten kansallisten kaasunsiirtojärjestelmien yhteistyötä ja Euroopan sisäisten siirtojärjestelmien kehitystä Euroopan Unionin energiatavoitteiden mukaisesti. ENTSOG pyrkii myös edistämään Euroopan sisällä kansalliset rajat ylittävää kaasun kauppaa ja kaasunsiirtoinfrastruktuurien kehittämistä.

”Aloitan työskentelyn ENTSOG:n hallituksessa eurooppalaisen energiansiirron ja turvallisuuden keskiössä ilolla, ja olen innoissani mahdollisuuksista kehittää eurooppalaisia yhteiskuntia ja energia- ja kaasuteollisuutta kohti puhtaampaa ja kilpailukykyisempää tulevaisuutta. Työtä riittää tehtäväksi, mutta yhdessä pääsemme tavoitteeseemme.” Sipilä kommentoi valintaansa.

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tehtävänämme on varmistaa turvallinen, kustannustehokas ja luotettava kaasunsiirto asiakkaillemme ja yhteiskunnalle.  Kehitämme aktiivisesti infrastruktuuriamme, palveluitamme ja kaasumarkkinaa edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energiajärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria