Search
Close this search box.
Ajankohtaista / Tietoa kaasuputkesta kiinteistöjen omistajille

Tietoa kaasuputkesta kiinteistöjen omistajille

Lähetimme tänä kesänä neljälle tuhannelle maakaasun siirtoputkiston käyttöoikeusalueen kiinteistönomistajalle kirjeen, jossa kerromme tärkeää tietoa toiminnasta maakaasuputken läheisyydessä.

Haluamme päivittäin varmistaa turvallisen työskentelyn kaasun siirrossa ja kaasulinjan läheisyydessä toteutettavissa hankkeissa sekä huolehtia sinun turvallisuudestasi. Meihin voit olla aina yhteydessä, kun suunnittelet töitä kaasuputken läheisyydessä. Valvojamme tulee paikan päälle veloituksetta.

Kirjeen voit lukea täältä (linkki).

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tehtävänämme on varmistaa turvallinen, kustannustehokas ja luotettava kaasunsiirto asiakkaillemme ja yhteiskunnalle. Kehitämme aktiivisesti infrastruktuuriamme, palveluitamme ja kaasumarkkinaa edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energiajärjestelmää.

Lue lisää: www.gasgrid.fi

Gasgrid Finland on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa: