Ajankohtaista / Meluhaittoja Vantaalla maakaasuputkiston tyhjennyksessä 16.9.2020

Meluhaittoja Vantaalla maakaasuputkiston tyhjennyksessä 16.9.2020

Gasgrid Finland siirtää Vantaan kaupungin tilauksesta maakaasun siirtoputkea Raappavuorentien ympäristössä asuinrakentamisen takia. Työhön liittyvästä maakaasuputken tyhjennyksestä aiheutuu melua Vantaan Martinlaakson voimalaitoksen ympäristössä keskiviikkona 16.9.2020.

Melupaikan osoite on Raappavuorentie 35, eli kartalla oleva Martinlaakson paineenvähennysasema. Paikalla tehtävistä töistä aiheutuu melua n. 20 minuutin ajan 16.9.2020 klo 05–06 välisenä aikana ja muutostöiden jälkeen 16.9.2020 klo 19–20 välisenä aikana.

Melu johtuu maakaasuputken ulospuhalluksesta, puhdistuksesta ja paineistuksesta. Työt aiheuttavat lyhytaikaista melua noin 300 metrin päähän Martinlaakson paineenvähennysasemalta. Melutoimenpiteen aikana lähistöllä olevat jalkakäytävät ja bussipysäkit poistetaan käytöstä ja liikenne ohjataan alueen ohi liikennejärjestelysuunnitelman mukaisella tavalla (linkki)

Alueella voi esiintyä myös maakaasun hajua, mikä ei ole vaarallista. Kaasuputken tyhjennyksestä ei aiheudu muuta haittaa tai vaaraa alueen asukkaille.

Pahoittelemme muutostöistä aiheutuvaa melua ja poikkeavia liikennejärjestelyjä.

Lisätietoja: Joonas Peltola, liitostyöt, Viafin GAS Oy, puh. 040 62 08 800, joonas.peltola@viafingas.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tehtävänämme on varmistaa turvallinen, kustannustehokas ja luotettava kaasunsiirto asiakkaillemme ja yhteiskunnalle. Kehitämme aktiivisesti infrastruktuuriamme, palveluitamme ja kaasumarkkinaa edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energiajärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria