Ajankohtaista / Kaasujen tulevaisuus -webinaarisarjamme saa jatkoa

Kaasujen tulevaisuus -webinaarisarjamme saa jatkoa

Kaasujen tulevaisuutta käsittelevän webinaarisarjamme toinen osa on luvassa 15.10.2020 klo 13. Aiheenamme tuolloin visiomme kaasuista, vedystä ja sektori-integraatiosta tulevaisuuden Suomessa. Koska visiot eivät toteudu ilman tekoja, tapahtuman keskusteluosio keskittyy konkreettisiin toimenpiteisiin ja edelläkävijöiden oppeihin. Lue lisää ja ilmoittaudu täältä.

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tehtävänämme on varmistaa turvallinen, kustannustehokas ja luotettava kaasunsiirto asiakkaillemme ja yhteiskunnalle.  Kehitämme aktiivisesti infrastruktuuriamme, palveluitamme ja kaasumarkkinaa edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energiajärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria