Ajankohtaista / Tervetuloa alueellisen kaasumarkkinan kehittämisen workshopiin 30.10. klo 9-11

Tervetuloa alueellisen kaasumarkkinan kehittämisen workshopiin 30.10. klo 9-11

Gasgrid Finland yhdessä Viron, Latvian ja Liettuan siirtoverkonhaltijoiden kanssa toivottavat sinut tervetulleeksi 30.10. klo 9:00-11:00 järjestettävään virtuaaliseen workshopiin.

Workshopin agenda:

09:00 Avaussanat
09:15 Shipperien kokemukset toiminnasta kolmella markkina-alueella + Q & A
09:35 Tavoitteet ja tausta: Yhteisen tariffialueen ja yhteisen tasealueen käsitteet
09:45 Siirtoverkonhaltijoiden virtausmallintamistulokset, osa A ja Q & A
10:00 Tauko (10 minuuttia)
10:10 Siirtoverkonhaltijoiden virtausmallintamistulokset, osa B + Q & A
10:50 Palaute ja loppusanat
11:00 Lopetus

Voit rekisteröityä ja liittyä Workshopiin napsauttamalla seuraavaa linkkiä: https://attendee.gotowebinar.com/register/8133240753236281357. Työpaja järjestetään englannin kielellä. Huomioithan, että liittyessäsi muut osallistujat voivat nähdä osallistumisesi. Workshop tallennetaan ja tallenne on nähtävissä nettisivuillamme workshopin jälkeen. Voit tutustua worksopin aiheisiin lukemalla Suomen ja Baltian siirtoverkonhaltijoiden yhdessä tekemän raportin ”Alternative market designs for the Baltic-Finnish regional gas market”. Tervetuloa!

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energiajärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria