Ajankohtaista / Tervetuloa alueellisen kaasumarkkinan kehittämistä koskevaan toiseen workshopiin 6.11. klo 9:00-11:00

Tervetuloa alueellisen kaasumarkkinan kehittämistä koskevaan toiseen workshopiin 6.11. klo 9:00-11:00

Alueellisen kaasumarkkinan kehittämistä koskeva webinaarisarja saa jatkoa, kun Gasgrid Finland yhdessä Baltian siirtoverkonhaltijoiden kanssa järjestää toisen interaktiivisen workhsopin 6.11. klo 9:00-11:00. Webinaari pidetään englannin kielellä. Agenda ja ohjeet workshopiin liittymiseksi kuvattu alla.

Alueellisen markkinan kehittämisen tavoitteena on kehittää hyvin toimivat, toimitusvarmat, luotettavat, kustannustehokkaat, vaatimustenmukaiset, avoimet ja syrjimättömät kaasumarkkinat. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi webinaareissa keskeinen teema on asiakaslähtöisyys, mikä on Gasgridin yksi keskeisistä strategisista painopistealueista.

Ohessa linkit workshopin esitysmateriaaliin sekä vastauksiin edellisessä Regional Market Development workshopissa esitettyihin kysymyksiin: materiaalit & vastaukset 1. workshopin kysymyksiin.

Workshopin agenda:

09:00 Opening words
09:05 Recap of the last workshop, Q&A
09:20 Objectives and background: What is a market area manager? Why is it relevant to discuss the management model?
09:30 TSO Cooperation and MAM models: TSO Cooperation and MAM models as concepts and Main similarities and differences between the models, part 1
10:00 Break (10 minutes)
10:10 TSO Cooperation and MAM models: Main similarities and differences between the models, part 2 + Q&A
10:50 Feedback, next steps and closing words
11:00 Workshop ends

Workshopiin suositellaan liittyvän 5 minuuttia ennen workshopin alkua. Liittyessäsi siirryt virtuaaliseen aulaan, josta järjestäjä ohjaa sinut workshopiin. Huomioithan, että Microsoft Teamisssa muut osallistujat voivat nähdä nimesi, organisaatiosi sekä sähköpostiosoitteesi. Huomioithan myös, että workshop-osallistujien sähköpostiosoitteet jaetaan Suomi-Baltia-alueen siirtoverkonhaltijoiden kesken (Amber Grid, Conexus Baltic Grid, Elering AS, Gasgrid Finland). Workshop tallennetaan.

Gasgrid Finlandin tietosuojaseloste: https://gasgrid.fi/en/privacy-statement/

Voit liittyä workshopiin tietokoneella tai puhelimella klikkaamalla seuraavaa linkkiä: Click here to join the meeting

Eikö sinulla ole Teams-sovellusta? Voit silti liittyä Teams-kokoukseen:

  1. Valitse ”Liity Microsoft Teams” -kokoukseen.
  2. Liity Teams-kokoukseen verkossa.
  3. Kirjoita nimesi.
  4. Valitse haluamasi ääni- ja videoasetukset.
  5. Valitse ”Liity nyt”.

Tervetuloa workshopiin!

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energiajärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria