Ajankohtaista / Energiavirasto on vahvistanut Balticconnectorin sekä siirtopalvelun ehdot vuodelle 2021

Energiavirasto on vahvistanut Balticconnectorin sekä siirtopalvelun ehdot vuodelle 2021

Energiavirasto on vahvistanut Balticconnector-yhteenliitäntäpisteessä sovellettavan kapasiteetinjakomekanismin sekä Siirtopalveluiden ehdot.

Päivitetyt ehdot astuvat voimaan 1.1.2021 ja ovat voimassa vuoden 2021 loppuun saakka. Tällä hetkellä sovellettavat versiot ovat voimassa tämän vuoden loppuun saakka.

Vahvistuspäätökset on löydettävissä täältä:

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energiajärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria