Ajankohtaista / Gasgrid Finland on julkaissut uuden version Kaasunsiirron säännöistä

Gasgrid Finland on julkaissut uuden version Kaasunsiirron säännöistä

Gasgrid Finland on julkaissut uuden version Kaasunsiirron säännöistä. Sääntömuutokset astuvat voimaan 1.1.2021.

Markkinasäännöt ovat dokumentteja, joita on tarpeen päivittää säännöllisesti kaasumarkkinan kehittyessä ja regulaation päivittyessä. Tällä hetkellä sovelletaan Kaasunsiirron sääntöjen versiota 1.2. Uuden version 2.0. muutokset koskevat pitkälti vuoden aikana tehtyjä päivityksiä Energiaviraston vahvistamiin kaasumarkkinan ehtoihin.

Gasgrid on julkaissut uudesta sääntöversiosta puhtaan version sekä muutosversion, jotta sääntödokumenttiin tehdyt muutokset on helpompi tunnistaa. Suomenkielisen version lisäksi epävirallinen englanninkielinen versio Rules for Gas Transmission 2.0 on päivitetty ajan tasalle.

Dokumentit löytyvät täältä:

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energiajärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria