Ajankohtaista / Gasgrid Finland Oy CLC:n jäseneksi

Gasgrid Finland Oy CLC:n jäseneksi

llmastonmuutoksen yrityslähtöisiä ratkaisuja kehittävä Climate Leadership Coalition (CLC) on hyväksynyt organisaatiojäseniksi Gasgrid Finlandin, työeläkevakuutusyhtiö Elon, Linja-autoliiton ja tuulivoimayhtiö Vestaksen. Uudet jäsenet vahvistavat CLC:n asemaa Euroopan suurimpana ilmasto-businessverkostona.

”Gasgridin visio on, että kaasut mahdollistavat hiilineutraalin yhteiskunnan vuonna 2035. Kehitämme infrastruktuuria ja markkinoita, jotka tukevat yhteiskuntaa ja asiakkaitamme matkalla kohti hiilineutraliuutta. Tavoitteemme on antaa panoksemme CLC:n työhön tuomalla keskusteluun omaa erikoisosaamistamme ja kehittämällä käytännön ratkaisuja haasteisiin yhteistyössä muiden kanssa”, kertoo Gasgrid Finlandin toimitusjohtaja Olli Sipilä.

Lisätietoja:
Olli Sipilä, toimitusjohtaja, puh. +358 40 589 4686

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria