Ajankohtaista / Save the Date: Gasgrid Finland järjestää Regional Market Development -webinaarin yhdessä Baltian siirtoverkonhaltijoiden kanssa 18.2. klo 9:30-11:00 

Save the Date: Gasgrid Finland järjestää Regional Market Development -webinaarin yhdessä Baltian siirtoverkonhaltijoiden kanssa 18.2. klo 9:30-11:00 

The Transmission System Operators (TSOs) Amber Grid, Conexus Baltic Grid, Elering and Gasgrid Finland organize a Regional Market Development Webinar on Thursday 18th of February at 9:30-11:00.

Join the webinar by clicking the following link: Click here to join the meeting

During Q4/2020, after a series of workshops concerning Regional Gas Market Development, the TSOs organized a consultation questionnaire. The received responses are used as a base for prioritizing future market development in the Finnish-Baltic gas market region and updating the joint market development roadmap. In this Webinar, the summary of the consultation questionnaire responses and the proposed development roadmap of the Finnish-Baltic region will be shared.

Initial agenda:

  1. Presentation on results of the Regional Gas Market Development consultation questionnaire
  2. National and regional development plans of the Finnish and Baltic TSOs

A detailed agenda will be published closer to the Webinar date.

You may find the summary of Regional Gas Market Development Consultation questionnaire responses behind the following link: Click here

Further information concerning regional gas market development can be found here: Gas market integration

The Workshop will be organized in English. Please note that in Microsoft Teams, your name, organisation and e-mail address will be visible to other participants. Please also note that participants’ e-mail list will be shared among the Transmission System Operators (Amber Grid, Conexus Baltic Grid, Elering AS and Gasgrid Finland) of the Baltic-Finnish market area. The webinar will be recorded.

Privacy policy of Amber Grid: Click here
Privacy policy of Elering: Click here
Privacy policy of Gasgrid Finland: Click here

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria