Ajankohtaista / Regional Market Development Webinar starts soon – join us at 10:30 EET

Regional Market Development Webinar starts soon – join us at 10:30 EET


The Transmission System Operators (TSOs) Amber Grid, Conexus Baltic Grid, Elering and Gasgrid Finland organize a Regional Market Development Webinar on Thursday 18th of February at 10:30-12:00 EET.

Join the webinar by clicking the following link: Click here to join the meeting

Gasgrid Finland Oy is a Finnish state-owned company and transmission system operator with system responsibility. We offer our customers safe, reliable and cost-efficient transmission of gases. We actively develop our transmission platform, services and the gas market in a customer-oriented manner to promote the carbon-neutral energy and raw material system of the future. Find out more: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria