Ajankohtaista / Hamina LNG Oy on julkaissut tiedotteen Haminan LNG-terminaalin kaupallisen käyttöönoton aikataulusta

Hamina LNG Oy on julkaissut tiedotteen Haminan LNG-terminaalin kaupallisen käyttöönoton aikataulusta

Hamina LNG Oy on 4.3.2021 julkaissut tiedotteen Haminan LNG-terminaalin kaupallisen käyttöönoton suunnitellusta aikataulusta. Hamina LNG Oy toteaa tiedotteessaan, että kaasuvuodelle 2022 (1.10.2021-30.9.2022) vapaana olevaa terminaalikapasiteettia tarjotaan varattavaksi 1.4.2021 alkaen ja yhtiö tulee tiedottamaan terminaalikapasiteettivarausmenettelystä vielä tarkemmin. Gasgrid Finland tiedottaa markkinaa lähempänä kaupallista käyttöönottoajankohtaa LNG:n virtuaalisen syöttökapasiteetin tarjoamisesta Gasgridin järjestelmän kautta. Tällä hetkellä sovellettavien Kaasunsiirron sääntöjen versio 2.0 sisältää LNG:n virtuaalista syöttöpistettä koskevat säännöt mm. kapasiteetin jakamisen sekä nominointien osalta.

Lue lisää: Hamina LNG Oy:n tiedote

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria