Ajankohtaista / Elering on julkaissut UMM:n ja tiedotteen Balticconnectoria koskien – Aiheesta webinaari torstaina 11.3. klo 14:00

Elering on julkaissut UMM:n ja tiedotteen Balticconnectoria koskien – Aiheesta webinaari torstaina 11.3. klo 14:00

Elering on julkaissut seuraavan UMM:n Balticconnector yhdysputkea koskien: https://umm.getbaltic.com/public-umm/1229.

Based on information received from the contractor, the commissioning date communicated for 01.04 will not be possible. Please find a letter published to cover more details here: information related to compressor stations”

Voit lukea Eleringin julkaiseman tiedotteen kompressoriasemia koskien tästä.

Elering järjestää huomenna torstaina 11.3. klo 14:00 webinaarin Balticconnectoria koskien. Voit liittyä webinaariin tästä Teams-linkistä.

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria