Ajankohtaista / Kotkan Paimenportin alueella poistetaan puustoa

Kotkan Paimenportin alueella poistetaan puustoa

Kotkan Paimenportin alueella aloitetaan maaliskuussa Vt 15 Paimenportin eritasoliittymä -hankkeen valmistelevat työt.

Liitulahdentien ja junaradan väliseltä alueelta poistetaan 15.3.2021 alkaen puustoa alueelle siirrettävän kaasuputken tieltä. Puita poistetaan noin 20 metrin leveydeltä, ja työstä ilmoitetaan alueella varoitusmerkein ja -kyltein. Puiden kaatotyö aiheuttaa jonkin verran meluhaittaa.

Kaasuputken siirron Gasgrid Finland Oy:ltä on tilannut Väylävirasto. Linkki Väyläviraston tiedotteeseen.

Lisätietoja: Janne Grönlund, Johtaja, Siirtoalusta, p.+358 400 368 825, janne.gronlund@gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria