Ajankohtaista / Gasgrid Finland on julkaissut UMM-viestit koskien Balticconnectorin teknistä kapasiteettia

Gasgrid Finland on julkaissut UMM-viestit koskien Balticconnectorin teknistä kapasiteettia

Viron siirtoverkonhaltijan, Elering AS:n, julkaisemilla UMM-viesteillä (Urgent Market Message) on vaikutusta Balticconnectorin teknisiin kapasiteetteihin.

Johtuen epävarmuudesta kompressoriasemien käyttöönottoajankohdassa ja tämän merkittävästä vaikutuksesta tarjottavan teknisen kapasiteetin määrään, Gasgrid Finland julkaisee Balticconnectorin alustavat kuukausikohtaiset teknisen kapasiteetin arvot poikkeuksellisesti GET Balticin UMM-alustan kautta siihen saakka, kunnes Viron kompressoriasemat on otettu käyttöön. Ajankohtaisimmat Balticconnectorin alustavat kuukausikohtaiset tekniset kapasiteetit suuntaan EE-FI löytyvät täältä.

Kompressoriasemien käyttöönottoajankohdan epävarmuus vaikuttaa myös Inkoon kompressoriaseman huoltotöiden aikaiseen kapasiteettiin.

Löydät Gasgridin kaikki julkaisemat UMM-viestit GET Balticin UMM-alustalta (käytä suodatintoimintoa ja valitse ”Gasgrid Finland” markkinaosapuoleksi).

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria