Ajankohtaista / Maakaasuputken siirtotyöt alkavat Kotkan Paimenportissa

Maakaasuputken siirtotyöt alkavat Kotkan Paimenportissa

Kotkan Hyväntuulentien parantamishankkeen vuoksi Väylävirasto on tilannut Gasgrid Finland Oy:ltä maakaasuputken siirron. Putkimuutoksen pituus on n. 400 metriä.

Gasgrid Finland Oy toimii siirtotyön rakennuttajana ja pääurakoitsijaksi on valittu Maanrakennusliike E.M. Pekkinen Oy. Väyläviraston tiehankkeen urakoitsija tulee työskentelemään samalla alueella ja toimii koko alueen päätoteuttajana.

Työ alkaa maaliskuussa 2021 ja valmistuu lokakuussa 2021. Rakennustöiden valmistuttua alue ennallistetaan. Väyläviraston tiehankkeen rakentamistöitä tehdään alueella samanaikaisesti ja ne jatkuvat myös kaasuputken siirron valmistumisen jälkeen.

Linkki Väyläviraston tiedotteeseen.

Lisätietoja: Janne Grönlund, Johtaja, Siirtoalusta, p.+358 400 368 825, janne.gronlund@gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Testaamme vikabanneria