Ajankohtaista / Gasgrid Finlandin vuoden 2020 tilinpäätös ja vuosiraportti on julkaistu

Gasgrid Finlandin vuoden 2020 tilinpäätös ja vuosiraportti on julkaistu

Gasgrid Finlandin ensimmäisen toimintavuoden 2020 tilinpäätös ja yhdistetty vuosikertomus ja vastuuraportti on julkaistu 31.3.2021 suomeksi ja englanniksi.

Vuosiraportti 2020 kuvaa Gasgrid Finlandin liiketoiminnan ja vastuullisuuden olennaisimmat alueet. Raportti on laadittu noudattaen soveltuvin osin GRI:n Core-raportointiviitekehystä.

Yhtiön toiminnan aloittaminen ja Suomen kaasumarkkinan avaaminen onnistuivat hyvin. Vuoden kuluessa yhtiö uudisti myös strategiansa osallistamalla sidosryhmiä laajasti, ylläpiti kaasun siirtoverkon erinomaista toimintavarmuutta ja otti käyttöön vastuullisuusohjelman heti vuoden alusta alkaen.

”On ollut hienoa saada onnistunut vuosi 2020 kuvattua yhtiön ensimmäisessä Vuosiraportissa. Tavoitteemme on olla avoin ja läpinäkyvä ja mielestäni tämä ensimmäinen raportti on siinä tärkeä askel. Raportti kokoaa yhteen henkilöstömme, asiakkaidemme, kumppaneidemme ja muiden sidosryhmiemme työn tulokset, joista Gasgrid Finland välittää lämpimät kiitokset kaikille”, toteaa toimitusjohtaja Olli Sipilä.

Pääset lukemaan raportit Julkaisut -sivultamme.

Lisätietoja:

Olli Sipilä, toimitusjohtaja, Gasgrid Finland Oy, p. +358 40 589 4686, olli.sipila@gasgrid.fi

Petri Dahlström, johtaja, talous ja tuki, Gasgrid Finland Oy, p. +358 40 778 9260, petri.dahlstrom@gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria