Ajankohtaista / Gasgrid kilpailuttaa siirtoalustan kunnossapitopalvelut

Gasgrid kilpailuttaa siirtoalustan kunnossapitopalvelut

Gasgrid Finland on julkaissut 2.4.2021 kaasun siirtoalustan kunnossapitopalveluita koskevan hankintailmoituksen HILMAssa.

Yhtiölle merkittävässä hankkeessa valitaan yksi tai useampi palveluntuottaja neljän vuoden sopimuskaudelle vastaamaan yhteiskunnallisesti tärkeän infran kunnossapitotoiminnoista. Hankkeella varmistetaan kaasun siirron turvallisuuden ja häiriöttömyyden jatkuminen sekä haetaan yhtiön toiminnan kustannustehokkuuden parantamista markkinan ja asiakkaiden eduksi.

Hanke viedään päätökseen vuoden 2021 aikana. Pääset tutustumaan ilmoitukseen täältä.

Lisätietoja:

Marko Ikävalko, Kunnossapitoyksikön päällikkö, Gasgrid Finland Oy, p. +358 40 529 0511, marko.ikavalko@gasgrid.fi

 

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi

 

 

 

 

 

 

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria