Ajankohtaista / Puiatun kompressoriaseman kaupallinen käyttöönotto 29.4.2021 – vaikutusta Balticconnectorin tekniseen kapasiteettiin

Puiatun kompressoriaseman kaupallinen käyttöönotto 29.4.2021 – vaikutusta Balticconnectorin tekniseen kapasiteettiin

Elering on julkaissut Urgent Market Message -viestin koskien Puiatu-kompressoriaseman käyttöönottoa. Puiatun kompressoriasema sai käyttöönottotodistuksen tänään 27.4.2021, ja se annetaan markkinoiden käyttöön 29.04.2021 alkaen. Tämä vaikuttaa Balticconnectorin kapasiteettiin. Alustavat kuukausittaiset tekniset kapasiteettiarvot löytyvät täältä.

Lisätietoja:
Jarno Lonka, käyttöpäällikkö, jarno.lonka@gasgrid.fi
Mika Myötyri, kehityspäällikkö, kaasumarkkinat, mika.myotyri@gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria