Ajankohtaista / Gasgrid Finland on julkaissut Energiavirastolle toimitetun selvityksen koskien Balticconnector-yhteenliitäntäpisteessä sovellettavan kapasiteetinjakomekanismin kehittämistä

Gasgrid Finland on julkaissut Energiavirastolle toimitetun selvityksen koskien Balticconnector-yhteenliitäntäpisteessä sovellettavan kapasiteetinjakomekanismin kehittämistä

Gasgrid Finland on julkaissut selvityksen Balticconnectorin kapasiteetinjakomekanismia koskien.

Gasgrid Finland on toimittanut Energiavirastolle selvityksen Energiaviraston 30.11.2020 tekemän Balticconnector-yhteenliitäntäpisteessä sovellettavan kapasiteetinjakomekanismin vahvistuspäätöksen mukaisesti. Selvityksen yhteydessä Gasgrid Finland on pyytänyt Energiavirastolta lausuntoa siitä, voidaanko nykyistä kapasiteetinjakomekanismia jatkaa vuonna 2022, vai tuleeko kapasiteettihuutokauppamekanismi ottaa käyttöön. Tämän lisäksi Gasgrid Finland on pyytänyt lausuntoa siitä, mistä alkaen kapasiteettihuutokauppamekanismia tulisi soveltaa, jos sen käyttöönottoa vaaditaan.

Löydät selvityksen tästä.

Gasgrid Finland tulee tiedottamaan asiakkaita ja sidosryhmiä, kun Energiavirasto on toimittanut lausunnon Balticconnectorin kapasiteetinjakomekanismia koskien.

Lisätietoja: Mika Myötyri, kehityspäällikkö, Gasgrid Finland Oy, mika.myotyri@gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria