Ajankohtaista / Meluhaittoja Porvoon Nybyn maakaasuputkiston tyhjennyksessä 29.4.2021

Meluhaittoja Porvoon Nybyn maakaasuputkiston tyhjennyksessä 29.4.2021

Gasgrid Finland Oy tekee muutostöitä maakaasun siirtoputkistoon Porvoon Nesteen jalostamon alueella. Työhön liittyvästä maakaasuputken tyhjennyksestä aiheutuu melua Porvoon Nesteen ympäristössä torstaina 29.4.2021 klo 21:30-22.00 välillä.

Melupaikan osoite on Kulloonlahdentie 50, 06850 Kulloo. Paikalla tehtävistä töistä aiheutuu melua noin puolen tunnin ajan torstaina 29.4.2021 klo 21:30-22.00 välisenä aikana.

Melu johtuu maakaasuputken ulospuhalluksesta. Työt aiheuttavat lyhytaikaista melua noin 300 metrin päähän Porvoon Nesteen Jalostamolta.

Alueella voi esiintyä myös maakaasun hajua, mikä ei ole vaarallista. Kaasuputken tyhjennyksestä ei aiheudu muuta haittaa tai vaaraa alueen asukkaille. Pahoittelemme muutostöistä aiheutuvaa melua.

Lisätietoja:
Ari Laurila, turvallisuuspäällikkö, Gasgrid Finland Oy, puh. 040 025 2606
Joonas Peltola, liitostyöt, ViafinGAS Oy, puh. 040 620 8800

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Testaamme vikabanneria