Ajankohtaista / Turvallisuuden virstanpylväitä – 500 tapaturmatonta päivää ja 500 suoritettua verkkokurssia

Turvallisuuden virstanpylväitä – 500 tapaturmatonta päivää ja 500 suoritettua verkkokurssia

500 tapaturmatonta päivää

Gasgridin tapaturmaton toiminta on alkanut erinomaisesti. Ensimmäiset 500 päivää ilman oman henkilökunnan tapaturmia ovat täyttyneet, ja tavoitteenamme on jatkaa kohti seuraavaa 500 tapaturmatonta päivää. Nolla tapaturmaa -tavoitteen saavuttamisen on mahdollistanut motivoitunut ja turvallisuus edellä kulkeva henkilöstö.

Olemme tehneet monia eri toimenpiteitä pitääksemme turvallisuuden näkyvänä osana päivittäistä toimintaamme. Esimerkiksi monet kokouksistamme alkavat turvallisuusherättelyllä ja jatkuvat sitten aiheen mukaisesti. Henkilöstö nostamme henkilöstölle esille ajankohtaisia turvallisuusteemoja ja turvallisuuskäytäntöjä. Ilmoitamme ja käsittelemme lukuisia turvallisuushavaintoja joka kuukausi. Arviomme riskejä ja luomme toimenpiteitä niiden hallintaan. Turvallisuuskävelyt ovat myös iso osa ennakoivaa turvallisuustyötä ja tekevät työn näkyväksi. Korona-aika on osoittanut joustamiskykymme, sekä kykymme työskennellä turvallisesti myös poikkeusoloissa ohjeita noudattaen.

500 turvallisuuden verkkokurssia suoritettu

500 Gasgridin toimittajaa on suorittanut turvallisuuden verkkokurssin. Tietoa turvallisesta työskentelystä ja kaasun turvallisesta käytöstä on siis levitetty laajalle vain 16 kuukauden ajassa. Turvallisuuden verkkokurssi on saanut positiivista palautetta kurssin suorittaneilta. Kurssilla käsitellään sopivan laajasti työskentelyä Gasgridin kohteissa.

Kurssin voimassaoloaika on 12 kuukautta, ja se on kaikkien vapaasti käytävissä Gasgridin nettisivuilla sekä suomeksi että englanniksi osiossa Kaasuverkosto ja turvallisuus.

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria