Ajankohtaista / Gasgrid Finland on julkaissut tammi-huhtikuun 2021 markkinadatakatsauksen

Gasgrid Finland on julkaissut tammi-huhtikuun 2021 markkinadatakatsauksen

Gasgrid Finland julkaisee kuukausittain markkinadatakatsauksen verkkosivuillaan.

Katsauksesta löydät kaasun kulutusmäärät vuoden 2021 alusta alkaen. Pääset myös tarkastelemaan, miten alkuvuosi kaasun käytön osalta on mennyt verrattuna edelliseen vuoteen ja minkä syöttöpisteiden kautta kaasua on tuotu Suomen, Viron ja Latvian muodostamaan alueelliseen tariffivyöhykkeeseen. Markkinadatakatsaukset voi lukea täältä.

Lisätietoja: Mika Myötyri, kehityspäällikkö, kaasumarkkinat, mika.myotyri@gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria