Ajankohtaista / Virve Wright on nimitetty johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi Gasgrid Finlandiin

Virve Wright on nimitetty johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi Gasgrid Finlandiin

Virve Wright, 48, on nimitetty Gasgrid Finland Oy:n johtajaksi (SVP) ja johtoryhmän jäseneksi vastuualueinaan viestintä, vastuullisuus, yhteiskuntasuhteet ja turvallisuus. Wright aloittaa tehtävässään 1.6.2021.

Wright siirtyy uuteen tehtäväänsä viestintätoimisto Kreabista, jossa hän on työskennellyt yli 20 vuoden ajan yritys-, markkinointi- sekä talous- ja vastuuviestinnän parissa palvellen kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita. Hän on ollut rakentamassa ja kehittämässä usean eri organisaation ja yhteisön viestintää ja vastuullisuutta – toimien muun muassa ulkoistettuna viestintäjohtajana sekä strategisena neuvonantajana.

”Olen tehnyt pitkän uran viestintätoimistossa ja saanut erittäin monipuolista kokemusta useilta eri toimialoilta, mutta erityisen palkitsevaa on ollut olla mukana tekemässä käsillä olevaa energiamurrosta. Koen, että Gasgridillä saan jatkaa tätä työtä vielä entistä tiiviimmin huipputiimin kanssa ja olla osaltani vaikuttamassa Suomen energiatulevaisuuteen”, Wright kuvailee.

Gasgrid Finland keskittyy perustehtävänsä kaasun siirron lisäksi myös aktiivisesti mahdollistamaan tulevaisuuden hiilineutraaliustavoitteiden saavuttamisen yhdessä asiakkaidensa kanssa. Siksi yhtiö on aktiivisesti kehittämässä tulevaisuuden energiajärjestelmiä sekä mukana sitä koskevassa keskustelussa.

”Panostamme avoimeen, osallistavaan, tulevaisuuteen suuntaavaan vuoropuheluun sidosryhmiemme kanssa sekä vastuulliseen ja turvalliseen päivittäiseen toimintaan. Uskon, että Virve Wrightin laaja kokemus ja sitoutuneisuus yhteisiin tavoitteisiimme vauhdittaa meitä entisestään. Hän on ollut kehittämässä viestinnästä ja vastuullisuudesta kilpailuetuja eri alojen kärkiyritysten kanssa. On hienoa saada Virve mukaan viemään yhtiötämme kohti visiota ja alaa eteenpäin”, toteaa Gasgrid Finlandin toimitusjohtaja Olli Sipilä.

Lisätietoja:
Olli Sipilä, toimitusjohtaja, Gasgrid Finland Oy, +358 40 589 4686, olli.sipila@gasgrid.fi
Virve Wright, johtaja, Gasgrid Finland Oy, +358 40 552 9219, virve.wright@gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria