Ajankohtaista / Maakaasuputken siirtotyöt alkavat Vantaa kehä III Askistossa

Maakaasuputken siirtotyöt alkavat Vantaa kehä III Askistossa

Vantaan kehä III parantamishankkeen vuoksi Väylävirasto on tilannut Gasgrid Finland Oy:ltä maakaasuputken siirron. Putkimuutoksen pituus on n. 700 metriä.

Gasgrid Finland Oy toimii siirtotyön rakennuttajana ja pääurakoitsijaksi on valittu Viafin GAS Oy. Väyläviraston tiehankkeen urakoitsija GRK-infra Oy tulee työskentelemään samalla alueella ja toimii koko alueen päätoteuttajana.

Työ alkaa toukokuussa 2021 ja valmistuu elokuussa 2021. Rakennustöiden valmistuttua alue ennallistetaan. Väyläviraston tiehankkeen rakentamistöitä tehdään alueella samanaikaisesti ja ne jatkuvat myös kaasuputken siirron valmistumisen jälkeen. Lue lisää Väyläviraston tiedotteesta.

Lisätietoja: Janne Grönlund, Johtaja, Siirtoalusta, p.+358 400 368 825, janne.gronlund@gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Testaamme vikabanneria