Ajankohtaista / Järjestämme toisen tiedotustilaisuuden kaasun alkuperätakuujärjestelmän kehityksestä maanantaina 21.6. klo 12-15

Järjestämme toisen tiedotustilaisuuden kaasun alkuperätakuujärjestelmän kehityksestä maanantaina 21.6. klo 12-15

Valmistelussa olevan sääntelyn myötä Gasgrid Finlandista on tulossa uusiutuvan kaasun alkuperätakuujärjestelmän rekisterinpitäjä.

Gasgrid järjestää maanantaina 21.6. klo 12-15 järjestyksessään toisen virtuaalisen tiedotustilaisuuden alkuperätakuujärjestelmän kehityksestä. Tilaisuudessa mm. läpikäydään sääntelyn tilanne. Ajankohtaisista valmistelussa olevista asioista ovat kertomassa työ- ja elinkeinoministeriö, Energiavirasto sekä valtiovarainministeriö/Verohallinto.

Voit ilmoittautua tilaisuuteen tästä ilmoittautumislinkistä.

Mikäli sinulla on kysymyksiä, joihin haluat tilaisuudessa vastauksia, otamme niitä mielellämme vastaan ennakkoon mahdollisimman hyödyllisen tilaisuuden järjestämiseksi. Kysymyksiä voi laittaa osoitteeseen: biokaasusertifikaatti@gasgrid.fi

Tiedotamme myös nettisivuillamme järjestelmän kehityksestä. Lue lisää: Alkuperätakuut

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria