Ajankohtaista / Webinaari: Millä askeleilla Suomesta energian vientimaa? 14.6.2021 klo 9:00-11:00

Webinaari: Millä askeleilla Suomesta energian vientimaa? 14.6.2021 klo 9:00-11:00

Kaasujen tulevaisuus -webinaarisarjamme toisessa osassa jaoimme visiomme kaasujen, vedyn ja sektori-integraation tulevaisuudesta Suomessa kanssanne. Webinaarisarjan kolmannessa osassa keskustelemme, millä askeleilla Suomesta voisi tulla energian vientimaa, ja miten energiamurros luo työpaikkoja läpi koko arvoketjun.

Webinaari pidetään 14.6.2021 klo 9:00-11:00. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan.

 

Ohjelma

Avaussanat
Olli Sipilä, Gasgrid Finland

European Hydrogen Backbone – lähtölaukaus Euroopan laajuiselle vedynsiirtoinfrastruktuurille
Olli Sipilä, Gasgrid Finland
Timo Huhtisaari, ST1 Nordic

Paneelikeskustelu: Millä askeleilla Suomesta energian vientimaa?
Anni Mikkonen, Suomen Tuulivoimayhdistys
Herkko Plit, P2X Solutions
Matti Rautkivi, Wärtsilä
Simo Säynevirta, ABB

Q&A

Tapahtuma päättyy

 

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria