Ajankohtaista / Venttiiliaseman kunnossapitotyöt alkavat Keravalla

Venttiiliaseman kunnossapitotyöt alkavat Keravalla

Venttiiliasemalla tehdään maanrakennus- ja asennustöitä osoitteessa Lahdentie 289, Kerava. Gasgrid Finland Oy toimii rakennuttajana ja pääurakoitsijana toimii Viafin GAS Oy. Työ alkaa kesäkuussa 2021 ja valmistuu elokuussa 2021.

Lisätietoja: Janne Grönlund, Johtaja, Siirtoalusta, p.+358 400 368 825, janne.gronlund@gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Testaamme vikabanneria