Ajankohtaista / Mikä vetytalous on ja miten Suomi satsaa siihen? Puhutaan kaasuista podcast #2

Mikä vetytalous on ja miten Suomi satsaa siihen? Puhutaan kaasuista podcast #2

Keitä olemme, mitä teemme ja mikä on kaasujen tulevaisuus? Näistä ja muista aiheista keskustellaan Gasgridin Puhutaan kaasuista -podcastissa.

Toisessa jaksossa pureudumme Sanna Ukkolan johdolla mm. siihen, mitä vetytalous tarkoittaa, miten vedystä tuotetaan sähköä ja mihin muuhun vetyä voidaan käyttää. Lisäksi puheenaiheina ovat, miten Suomi satsaa vetytalouteen, mitä potentiaalia meillä on sen suhteen tulevaisuudessa, Gasgridin roolista tässä kaikessa, sekä miten vedystä voi olla apua ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa.

Mukana keskustelussa LUT-yliopiston professori ja Gasgridin hallituksen jäsen Jero Ahola, Business Finlandin Smart Energy Finland -ohjelman johtaja Helena Sarén sekä Gasgridin Strateginen analyysi ja TKI -yksikön päällikkö Sara Kärki.

Lue myös blogistamme Gasgridin TKI-toiminnasta ja tilaa uutiskirjeemme.

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria