Ajankohtaista / Elering julkaissut UMM-viestin koskien Paldiskin kompressoriaseman kaupallista käyttöönottoa

Elering julkaissut UMM-viestin koskien Paldiskin kompressoriaseman kaupallista käyttöönottoa

Elering on julkaissut UMM-viestin koskien Paldiskin kompressoriaseman kaupallista käyttöönottoa. Kompressoriasema otetaan kaupalliseen käyttöön 19.6.2021 klo 07:00. Paldiskin kompressoriaseman käyttöönotolla on Balticconnectorin teknistä kapasiteettia nostava vaikutus.

Gasgrid on julkaissut Balticconnectorin tekniset kapasiteetit seuraavalle 24 kuukaudelle.

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria