Ajankohtaista / Katso Gasgridin webinaaritallenne ”Millä askelilla Suomesta energian vientimaa”

Katso Gasgridin webinaaritallenne ”Millä askelilla Suomesta energian vientimaa”

Gasgridin Kaasujen tulevaisuus -webinaarisarjan kolmas osa ”Millä askelilla Suomesta energian vientimaa” järjestettiin 14.6.2021. Webinaaritallenteen voi katsoa alta tai Gasgridin Youtube-kanavalta. Tallenne on tekstitetty englanniksi. 

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria