Ajankohtaista / Maakaasuputkiston tyhjennyksestä johtuvia meluhaittoja Keravalla heinäkuussa

Maakaasuputkiston tyhjennyksestä johtuvia meluhaittoja Keravalla heinäkuussa

Gasgrid Finland tekee muutostöitä Keravan Öljytien venttiiliasemalla kaasun siirtoputkiston kehittämiseksi ja turvallisuuden varmistamiseksi. Työhön liittyvästä maakaasuputken tyhjennyksestä aiheutuu melua Öljytien venttiiliaseman ympäristössä ke 7.7 ja to 15.7.2021 lyhytkestoisesti. 

Melupaikan osoite on Lahdentie 289, eli kartalla oleva Öljytien venttiiliasema. Paikalla tehtävistä töistä aiheutuu melua noin 30 minuutin ajan 7.7.2021 klo 06.30-08.00 välisenä aikana ja muutostöiden jälkeen arviolta 7.7.2021 klo 20-22 välisenä aikana tai mahdollisesti työn viivästyessä 8.7. aamuna. Toinen meluajankohta on 30 minuutin ajan 15.7 klo 06.30-08.00 ja muutostöiden jälkeen arviolta 15.7. klo 20-22.

Melu johtuu maakaasuputken ulospuhalluksesta, puhdistuksesta ja paineistuksesta. Työt aiheuttavat lyhytaikaista melua noin 300 metrin päähän Öljytien venttiiliasemalta. Alueella voi esiintyä myös maakaasun hajua, mikä ei ole vaarallista. Kaasuputken tyhjennyksestä ei aiheudu muuta haittaa tai vaaraa alueen asukkaille.

Pahoittelemme muutostöistä aiheutuvaa melua.

Lisätietoja: Timo Nurhonen, liitostyöt, Viafin GAS Oy, 0400 600 580, timo.nurhonen@viafingas.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria