Ajankohtaista / Kaasujen alkuperätakuujärjestelmän kehitystä koskevan 21.6. tiedotustilaisuuden tallenne julkaistu

Kaasujen alkuperätakuujärjestelmän kehitystä koskevan 21.6. tiedotustilaisuuden tallenne julkaistu

Valmistelussa olevan sääntelyn myötä Gasgrid Finlandista on tulossa uusiutuvan kaasun alkuperätakuujärjestelmän rekisterinpitäjä. Järjestimme maanantaina 21.6. järjestyksessään toisen virtuaalisen tiedotustilaisuuden alkuperätakuujärjestelmän kehityksestä.

Voit katsoa tiedotustilaisuuden materiaalit täältä. Tallenteen voit katsoa alta (kahdessa osassa):

Tiedotamme myös nettisivuillamme järjestelmän kehityksestä. Lue lisää: Alkuperätakuut

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria