Ajankohtaista / Maakaasuputkiston tyhjennyksestä aiheutuvia meluhaittoja Kotkassa 18.– 19.8.2021

Maakaasuputkiston tyhjennyksestä aiheutuvia meluhaittoja Kotkassa 18.– 19.8.2021

Gasgrid Finland tekee muutostöitä Kotkassa kaasun siirtoputkiston kehittämiseksi ja turvallisuuden parantamiseksi. Kaasuputkiston tyhjennyksestä aiheutuu melua ulospuhalluspisteen ympäristössä keskiviikkona 18.8. ja torstaina 19.8. lyhytaikaisesti.

Melua aiheuttavan työn ajankohdat ja osoitteet ovat:

  • 18.8. klo 6–6.30 Jumalniemen venttiiliasema, Ahlströmintie 22
  • 19.8. klo 6.30–7.10 Kotkansaaren lähdön venttiiliasema, Merituulentie 40.

Melu johtuu maakaasuputken ulospuhalluksesta, huuhtelusta ja paineistuksesta. Työt aiheuttavat lyhytaikaista melua noin 200 metrin päähän. Kotkansaaren lähdön venttiiliaseman lähistöllä olevien lenkkipolkujen ja kevyen liikenteen väylien kulku katkaistaan lyhytaikaisesti ennen melutoimenpiteen suorittamista.

Alueella voi esiintyä myös maakaasun hajua, mikä ei ole vaarallista. Kaasuputken tyhjennyksestä ei aiheudu muuta haittaa tai vaaraa alueen asukkaille. Yhtiö pahoittelee liitostöistä aiheutuvaa melua.

Lisätietoja: Joonas Peltola, liitostyöt, Viafin GAS Oy, puh. 040 62 08 800, joonas.peltola@viafingas.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria