Ajankohtaista / Tapaturmaton toiminta jatkunut nyt 600 päivää

Tapaturmaton toiminta jatkunut nyt 600 päivää

Gasgridin tapaturmaton toiminta on jatkunut kesän yli onnistuneesti, 23.8.2021 tuli täyteen 600 peräkkäistä tapaturmatonta päivää. Tavoitteemme on nolla tapaturmaa, sen saavuttamisen tekee mahdolliseksi motivoitunut ja turvallisuus edellä kulkeva henkilöstö. Turvallisuus on näkyvä osa päivittäistä toimintaamme.

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria