Ajankohtaista / Gasgrid on päivittänyt whistleblowing eli väärinkäytösten ilmoituskanavan

Gasgrid on päivittänyt whistleblowing eli väärinkäytösten ilmoituskanavan

Gasgrid Finland Oy haluaa toimia vastuullisesti ja vastaanottaa sidosryhmiltään väärinkäytösilmoituksia, jotta omaa toimintaa voidaan jatkuvasti parantaa ja puuttua mahdollisiin epäkohtiin. Yhtiö on päivittänyt väärinkäytösten ilmoituskanavan EU:n whistleblowing-direktiivin mukaiseksi. Kanavaan toivotaan ilmoituksia lainsäädännön rikkomisesta tai epäeettisestä toiminnasta.

Kanava on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sivulla gasgrid.ilmoituskanava.fi. Sivusto ohjaa sinua jättämään ilmoituksen asianmukaisesti ja tallentamaan tunnuksen jatkoseurantaa varten. Ilmoituskanava on yhtiön ulkopuolisen tahon ylläpitämä ja kehittämä palvelu.

Kanavan ilmoittajien anonymiteetin säilyttäminen on erittäin tärkeää kanavan käytössä. Ilmoituksen lähettäjälle lähetetään vastaanottoilmoitus viikon sisällä ilmoituksen jätöstä. Gasgridin väärinkäytösten selvitysryhmä voi esittää lisäkysymyksiä kanavan kautta. Yhtiö antaa ilmoittajalle yhteenvedon tapauksen tutkinnan korjaavista toimenpiteistä kolmen kuukauden sisällä. Jos kyseessä ei ole väärinkäytöskanavan asia, vaan esimerkiksi turvallisuushavainto, Gasgrid ohjaa ilmoituksen oikeaan kanavaan.

Kanava on tarkoitettu vain väärinkäytösten ilmoittamiseen. Jos sinulla on muuta palautetta, otathan yhteyttä yhteystiedot-sivuillamme löytyviin yhteydenottokanaviin.

Lisätietoja: Minna Tolonen, Vastuullisuuspäällikkö, Gasgrid Finland oy, minna.tolonen@gasgrid.fi, puh. 050 59 89 148

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria