Ajankohtaista / Maakaasuputkiston korroosiosuojausjärjestelmän korjauksesta johtuvia kaivutöitä Seilimäessä Espoossa 6.-10.9.2021

Maakaasuputkiston korroosiosuojausjärjestelmän korjauksesta johtuvia kaivutöitä Seilimäessä Espoossa 6.-10.9.2021

Gasgrid Finland uusii maakaasuputkiston korroosiosuojausjärjestelmään kuuluvia maadoituselektrodeja Espoossa Seilimäen alueella, Mankkaanpuron lähellä. Työmaa-alueella suoritettavat kaivutyöt, asetettavat kulkuesteet ja työkoneiden liikkuminen voivat häiritä alueella ulkoilevia ihmisiä. Työ alkaa maanantaina 6.9. ja saatetaan päätökseen viimeistään perjantaina 10.9.

Lyhytkestoinen työ on välttämätön putkiston turvallisuuden ylläpitämiseksi. Pahoittelemme työstä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja: Janne Lumme, Gasgrid Finland Oy, puh. 040 573 2107, janne.lumme@gasgrid.fi

Työmaajärjestelyt: Marjukka Torvinen, Viafin GAS Oy, puh. 040 581 7409, marjukka.torvinen@viafingas.fi

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria