Ajankohtaista / Maakaasuputkiston tyhjennyksestä aiheutuvia meluhaittoja Haminassa 8.9.2021

Maakaasuputkiston tyhjennyksestä aiheutuvia meluhaittoja Haminassa 8.9.2021

Gasgrid Finland tekee muutostöitä Haminassa kaasun siirtoputkiston kehittämiseksi. Kaasuputkiston tyhjennyksestä ja huuhtelusta aiheutuu melua keskiviikkona 8.9. lyhytaikaisesti.

Melua aiheuttavan työn ajankohdat ja osoitteet ovat:

  • 9. klo 6.30–7.00 Summajoki Itä venttiiliasema, Jokkallionpolku 67
  • 9. klo 20–22 Kytösaaren venttiiliasema, Kytösaaren tien päässä
  • 9. klo 20–22 Eerolan paineenvähennysasema, Helsingintie 46

Melu johtuu maakaasuputken ulospuhalluksesta, huuhtelusta ja paineistuksesta. Työt aiheuttavat lyhytaikaista melua noin 200 metrin päähän. Illan melua aiheuttava työn suunniteltu ajankohta on kello 20–22 välillä. Jos työ viivästyy suunnitellusta, melua voi syntyä klo 22 jälkeen lyhytaikaisesti.

Alueella voi esiintyä myös maakaasun hajua, mikä ei ole vaarallista. Kaasuputken tyhjennyksestä ei aiheudu muuta haittaa tai vaaraa alueen asukkaille. Pahoittelemme liitostöistä aiheutuvaa melua.

Lisätietoja: Joonas Peltola, liitostyöt, Viafin GAS Oy, puh. 040 62 08 800, joonas.peltola@viafingas.fi

 

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria