Ajankohtaista / Energiavirasto järjestää kuulemisen Gasgrid Finlandin siirtopalveluiden ehdoista sekä Balticconnectorin kapasiteetinjaon ehdoista

Energiavirasto järjestää kuulemisen Gasgrid Finlandin siirtopalveluiden ehdoista sekä Balticconnectorin kapasiteetinjaon ehdoista

Energiavirasto kuulee sidosryhmiä Gasgrid Finlandin esittämistä siirtopalveluiden ja Balticconnectorin kapasiteetinjakomekanismin ehdoista 19.11.2021 saakka.

Tällä hetkellä voimassa olevat siirtopalveluiden ja Balticconnectorin ehdot ovat voimassa 31.12.2021 saakka. Vuoden 2022 alusta alkaen voimassa olevien ehtojen vahvistuspäätös tulee olemaan voimassa toistaiseksi.

Löydät kuulemisasiakirjat täältä: LINKKI

Energiavirasto varaa asiasta kiinnostuneille mahdollisuuden esittää lausuntoja siirtopalveluiden ja Balticconectorin kapasiteetinjakomekanismin ehdoista. Lausunnot on toimitettava Energiavirastolle viimeistään 19.11.2021 sähköpostiosoitteeseen: kirjaamo@energiavirasto.fi sekä kopiona anni.karkkainen@energiavirasto.fi. Lausunnot voi toimittaa myös postitse osoitteella Energiavirasto, Lintulahdenkuja 2 A, 00530 Helsinki.

Lausunnoissa on viitattava seuraaviin diaarinumeroihin:

  • Balticconnectorin kapasiteetinjaon ehdot: 3050/533/2021
  • Siirtopalveluiden ehdot: 3073/533/2021.

Mikäli lausuntoon tai sen liitteisiin sisältyy tietoja, jotka katsotte salassa pidettäviksi liikesalaisuuksiksi, ne pyydetään merkitsemään selkeästi asiakirjoihin. Tällöin pyydetään toimittamaan lausunnosta ja sen liitteistä myös sellainen versio, josta salassa pidettäviksi katsomanne tiedot on peitetty tai poistettu.

Lisätietoja kuulemisesta antavat:

Asiantuntija Liisa Sinisammal, liisa.sinisammal@energiavirasto.fi, puh. 029 505 0065.

Oikeudellinen asiantuntija Anni Kärkkäinen, anni.karkkainen@energiavirasto.fi, puh. 029 505 0105.

Gasgrid Finland Oy on valtionyhtiö, joka toimii järjestelmävastaavana kaasun siirtoverkonhaltijana Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, luotettavaa ja kustannustehokasta kaasujen siirtoa. Kehitämme aktiivisesti ja asiakaslähtöisesti siirtoalustaamme, palveluitamme ja kaasumarkkinoita edistääksemme tulevaisuuden hiilineutraalia energia- ja raaka-ainejärjestelmää. Lue lisää: www.gasgrid.fi/

Jaa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Testaamme vikabanneria